Nákupní košík je prázdný

ZDV Krchleby používají od letošního roku návěs Krampe Big Body 700

Čtvrtek 19.09.2013

I když je model BB 700 jeden z posledních, které se začaly v řadě Big Body vyrábět, jeho popularita předčila všechny ostatní modely a dnes se řadí mezi nejprodávanější. 7 m dlouhá korba nabízí objem 24 m3 při základních postranicích 1,52 m. S nástavky o výšce 60 cm stoupá objem na 33,4 m3, s nástavky 80 cm až na 36,5 m3. To jsou hodnoty, které některé konkurenční stroje nemají ani na třech nápravách.

Návěs je vybaven  parabolicky odpruženou nápravou s nosností 32 tun. Náprava ve většině případech bývá náběžně řízená a v téměř všech případech bývá návěs osazen flotačními pneumatikami Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5. Mezi běžnou výbavu patří i oj odpružená gumovým silentblokem. Návěs v Krchlebech je vybaven také sklopným zadním spojlerem pro snažší plnění senážních lisů.

V Krchlebech si návěs pořídili letos na jaře poté, co sloužil u naší firmy jako předváděcí vůz. Pro podnik to není první setkání s dopravní technikou z produkce naší firmy. Vlastní dva výměnné systémy Annaburger HTS 20.79 z roku 2001 a 2004 a v roce 2011 zakoupili jednoúčelové rozmetadlo Annaburger HTS 22.04, které je také používáno jako senážní vůz.

Návěs Krampe Big Body 700 jsme zachytili v létě při odvozu pšenice od překládacího vozu. Návěs byl agregován s traktorem John Deere 8420. S firmou Krampe spolupracujeme od roku 2004 a CRS Marketing s.r.o. je jediný zástupce firmy Krampe registrovaný na Ministerstvu dopravy ČR, návěsy jsou schváleny ve Státní zkušebně zemědělských, potravinářských a lesnických strojů a naše firma je oprávněna vypisovat a vystavovat technické průkazy a jednat jménem firmy Krampe se státními institucemi.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás