Nákupní košík je prázdný

Výměnný systém Annaburger jezdí v Úněšovském statku

Středa 02.07.2014

Výměnné systémy Annaburger patří k nejlepším výměnným systémům na trhu. Konkurenci válcují nejen jedinečnými rozměry, bohatou výbavou, rychlostí a jednoduchostí výměny nástaveb, ale především počtem prodaných kusů. Stále si nachází své zákazníky, protože v mnoha podmínkách se jedná o nejefektivnější investici do dopravní techniky, neboť nákup jednoúčelových strojů je mnohem dražší.

Výměnný systém Annaburger HTS 20.79 je menší dvounápravový model. Oproti více prodávanému modelu HTS 22.79 má 9t nápravy BPW a v základu má pneumatiky s rozměrem ráfku 22,5 palce. Pasují na něj korba o délce 6,5m v jednostranném či dvoustranném provedení, cisterna o objemu 15 m3, rozmetadlo hnoje o délce ložné plochy 6,3m a překládací vůz o objemu 25 m3.

Stroj v Úněšovském statku je hydropneumaticky odpružen, to znamená přední zvedatelnou nápravu a hydraulicky odpruženou oj. Na výměnném systému jsou větší pneumatiky Alliance 700/50 - 26,5. Z nástaveb se používá korba se senážními nástavky a překládací nástavba. Právě s překládací nástavbou jsme vůz zachytili při sklizni obilí v srpnu roku 2012. Vůz byl tažen traktorem John Deere 7600 a v pohodě obsluhoval dvě sklízecí mlátičky.

Překládací vůz patří k velice chytrým investicím s rychlou návratností, protože nejen přispívá k omezení zhutnění půdy, ale především zvyšuje výkonnost sklízecích mlátiček, protože k vysýpání dochází zásadně za jízdy. Navíc se jedná o efektivní způsob, jak naložit obilí na kamion bez toho, aniž by se mlátička zastavila.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás