Nákupní košík je prázdný

Výměnný systém Annaburger HTS 29.79 se ve společnosti Rolnická a.s.Králíky osvědčil

Pátek 21.09.2012

Výměnný systém Annaburger HTS 29.79 - to pravé pro podniky, které systém dokáží využít

Výměnné systémy Annaburger na třínápravovém podvozku kupují většinou velké podniky, často majitelé bioplynové stanice, kteří chctějí co největší využití systému a také co nejnižší pořizovací a provozní náklady.  Právě takové podmínky jsou v Kálíkách u Nového Bydžova, kde mají velké množství substrátu na převážení a zároveň "velké množství" fugátu na převoz a aplikaci na poli. Výměnný systém HTS 29.79 je vybaven hydropneumatickým odpružením náprav, má přední nápravu zvedatelnou a navíc používá nuceného systému řízení náprav,což je velice komfortní záležitost pro obsluhu traktoru.

Výměna dvou nástaveb trvá u firmy Annaburger maximálně 30 minut, proto je celý systém neobyčejně flexibilní. Při provozu celého výměnného systému nemusí zákazník dělat žádné kompromisy oproti dvěma jednoúčelovým vozům. Díky špičkové výbavě podvozku je celý systém neobyčejně stabilní jak na poli, tak i na silnici.

Snímky v příloze jsou z letošní sklizně silážní kukuřice, kdy společnost Rolnická a.s. Králíky sklízela kukuřici  jak pro potřeby živočišné výroby, tak i pro potřeby bioplynové stanice.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás