Nákupní košík je prázdný

Výměnný systém Annaburger HTS 22.79 se v Horním Bradle osvědčil

Úterý 05.06.2012

Koncept 3 v 1  jen u Annaburgeru

Obrovskou výhodou firmy Annaburger je její široký sortiment a tradice výroby profesionální dopravní techniky pro velké podniky. Její základní zákaznické portfolio se od začátku rekrutovalo z velkých podniků ve východním Německu. Jak jde čas technika se neustále zvětšuje s cílem vyšší efektivity zemědělské dopravy.

Firma Annaburger již od roku 1997 vyvíjí a vyrábí výměnné systémy nástaveb, které nyní patří k nejmodernějším v Evropě.  U zákazníka v Horním Bradle je možno vidět nyní jedn z nejnovějších podvozků se dvěma nástavbami - cisternovou nástavbou o objemu 18 m3 a senážní nástavbu o objemu 38 m3. Tuto nástavbu je možno během 2 hidon předělat na rozmetací nástavbu. Zákazník tak na jednom podvozku získá  3 nástavby .  Efektivita takovéto investice je samozřejmně vyšší než u tří jednoúčelových strojů.

Na fotkách našeho kolegy ing.Michaela Málka je zachycen nový podvozek HTS 22.79 se senážní nástavbou  při první seči travních senáží a odvozu od řezačky Claas.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás