Nákupní košík je prázdný

Výměnné systémy v Těšeticích jedou naplno

Čtvrtek 24.07.2014

Společnost Pomona Těšetice využívá tři výměnné systémy HTS 33.79. Dva kusy zakoupili v Těšeticích na podzim roku 2010. Jeden stroj byl vybaven korbou, druhý korbou a cisternou o objemu 24 m3. Třetí podvozek byl zakoupen letos v dubnu. Modely 33.79 patří k nejmodernějším výměnným systémům na trhu. V základní výbavě je hydropneumatické odpružení náprav a oje, hydraulické nucené řízení náprav, elektrohydraulické ovládání všech funkcí, 10t nápravy a vzdálenost náprav 1,81 m od sebe. Podvozky v Těšeticích jsou obuty již tradičně do pneumatik Michelin 600/55 R26,5.

Korby výměnných systémů mají délku 7,75 m, výška bočnic je 1,8 m a objem tedy činí 32 m3. Pomocí senážních nástavků o výšce 55 cm lze objem zvýšit až na 42 m3. Cisternová nástavba má objem 24 m3 a je vybavena hadicovým aplikátorem o záběru 12 metrů. Aplikátor je připevněn k cisterně napevno a má řezací hlavy Exacut, které lépe pracují s hustou kejdou a s cizími předměty v kejdě.

Pomona Těšetice patří pod společnost AGRO - Měřín, a.s. Celkem tato společnost vlastní 18 výměnných systémů Annaburger, z čehož 17 kusů je na třínápravovém podvozku. Není potřeba uvádět, že se jedná o největšího uživatele Annaburgerů v České republice. Vážíme si důvěry, kterou do firmy Annaburger společnost AGRO - Měřín, a.s. vložila.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás