Nákupní košík je prázdný

Výměnné systémy Annaburger na DOD Agra Řisuty s.r.o.

Úterý 21.06.2016

Portfolio firmy Annaburger v Ledcích reprezentovaly dva výměnné systémy Annaburger HTS 22.79 a čtyři nástavby, které patří domácímu podniku. Výměnné systémy jsou hydraulicky odpružené, oba již mají pneumatiky Michelin 600/55 R26,5 a hydraulicky odpruženou oj. Samozřejmostí je komfortní elektrohydraulika, kdy většina funkcí je ovládána přes počítač.

Oba výměnné systémy mají dvoustranně sklápěné korby o objemu 29 m3. Tento objem lze dále navýšit pomocí nástavků až na 37 m3. Starší výměnný systém má také rozmetací nástavbu s rekordní délkou korby 6,8 m. Rozmetací ústrojí s dvěma frézovacími válci a rozmetacími kotouči se šesti lopatkami zajišťuje rovnoměrný rozhoz materiálu do šíře až 24 metrů. Poslední nástavbou, která do Řisut dorazila těsně před výstavou, je cisternová nástavba o objemu 18 m3. Cisterna je vybavena nasávací rukou NW 200 s redukcí na 150 mm, nerezovou sadou na DAM a tříbodovým závěsem. Za cisternu přijdou ještě dva různé aplikátory.

Oba výměnné systémy se tak postarají o většinu dopravy v podniku, včetně aplikace hnoje a kejdy. Vážíme si důvěry, kterou Agra Řisuty s.r.o. vložila do techniky Annaburger a věříme, že budou nadále spokojeni. Oba výměnné systémy dodala do Řisut firma Strom Praha a.s. - středisko Nové Strašecí.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás