Nákupní košík je prázdný

Vůz s rolovací podlahou Krampe Bandit 980 ve firemních barvách

Pondělí 25.10.2010

Inovace Made in Krampe

Vozy s rolovací podlahou Bandit představují na trhu zemědělské dopravní techniky  určitou specialitu, která je vhodná pro zákazníky, kteří potřebují vykládat vůz v hálách s nízkým stropem.Oproti vozům s výtlačným čelem je bandit o 1,7 t lehčí a universálnější. Díky zpětnému chodu pásu se dají do vozu ukládat také kusové zásilky, paletové zboží a také hranaté balíky.

Vůz je určen pro dopravu zemědělských materiálů, kompostu ,ale také písku. To vše pás vozu Bandit zvládne.Na fotografiích je nejnovější třínápravové provedení návěsu Bandit s nuceným řízením náprav v barvě JCB a Fendt. Speciální barva je u firmy Krampe normální věc, respektive to samé platí i o naší firmě CRS-Marketing s.r.o..

Objem korby u Banditu 980 je se senážními nástavbami 80 cm plných 52 m3 s kupkou o něco více (55 m3)

Zákazníkům jsou k dispozici parabolicky odpružené nápravy ,vzduchem odpružené nápravy a hydraulicky odpružené nápravy.  U firmy CRS-Marketing a jejich autorizovaných prodejců (viz. seznam Prodejci) platí navíc záruka 2 roky na všechny výrobky Krampe.

Informujte se u nás na novinky v našem programu a výhody návěsů Krampe

 

 

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás