Nákupní košík je prázdný

Vůz s rolovací podlahou Krampe Bandit 750 se osvědčil

Neděle 16.09.2012

Koncept vozu Bandit s rolovací podlahou se osvědčil

Strategií naší firmy je nasazení některých novinek z programu zemědělské dopravní techniky nejdříve v rámci strojů, které pracují u naší firmy. Jedná se o stroje, které pracují v rámci CRS Rent oddělení.

Jedním ze strojů, které pracují v letošním roce v oblasti strojů na pronájem je i vůz s rolovací podlahou Bandit 750, tedy největší tandemová verze tohoto typu návěsu. K vykládání hmoty používá tento vůz pás, který je na stranách navinut na válce, poháněné hydraulicky přes převodovky. Právě pronájem a častá změna majitelů nejlépe prověří spolehlivost tohoto systému, který svou koncepcí a cenou patří do segmentu strojů s výtlačným čelem. 

Více techniky a více možností

Jednou z možností rolovací podlahy je vyprazdňování různých materiálů v nízkých skladech nebo na silážních žlabech. Druhou možností je přeprava brambor a dávkování do příjmových zásobníků u zpracovatelů. To samé platí i o dávkování krmiv nebo substrátů pro bioplynové stanice.

Obsluha může vystoupit z kabiny traktoru a dávkovat materiál z místa, kde na vyprazdňování do zásobníku vidí. Pro nakládání balíků slámy nebo palet je možno vůz vybavit silnějšími hydromotory. Díky tomu se dá využít tento vůz i k přepravě kusového materiálu.

V příštích dnech bude nasazen náš Bandit u dalšího zákazníka naší firmy. V případě Vašeho zájmu o vyzkoušení tohoto nového konceptu vozu nám dejte vědět, rádi vám umožníme představení vozu.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás