Nákupní košík je prázdný

Vlajková loď firmy Annaburger - výměnný systém HTS 33.79 se 7 nástavbami

Sobota 17.11.2012

Systém, který snižuje náklady a zvyšuje produktivitu farmářů

Na podzim letošního roku představila firma Annaburger vylepšenou verzi výměnného systému nástaveb Multi Land Plus, který se ve velké míře používá také v ČR. Na příkladu "vlajkové lodi mezi výměnnými systémy" ,modelu HTS 33.79 je možno sledovat kam jdou trendy v moderní zemědělské logistice.

 

Vše z jedné ruky

Nově konstruované sklizňové stroje jsou stále větší a výkonnější, proto vyžadují také stále větší a výkonnější transportní techniku. Firma Annaburger na tuto situaci reaguje špičkovým modelem výměnného systému HTS 33.79 se 7 výměnnými nástavbami, které jsou k dispozici pro široké spektrum transportních operací.

Výměna dvou nástaveb trvá u firmy Annaburger maximálně 30 minut a často je rychlejší než zapojení dvou jednoúčelových speciálů. Všechny nástavby jsou vyráběny v závodě firmy Annaburger, podle reklamního sloganu firmy - vše z jedné ruky. Výměnný systém Multi Land Plus se svým systémovým řešením , vysokou variabilitou, flexibilitou a výkonností výrazně liší od všech svých konkurentů.

Zákazník je schopen uspořit u Annaburgeru , podle velikosti vozu a počtu nástaveb mezi 25 -50% investičních nákladů. Oproti jednoúčelovým vozům se investice do podvozku a dvou nebo tří nástaveb rychleji amortizuje, přičemž při provozu dochází k výraznému snížení provozních nákladů. Větší výkonnost a viditelné snížení provozních nákladů jsou důležité argumenty pro řadu majitelů výměnného systému Annaburger v ČR.

Luxusní model HTS 33.79 s řadou novinek

Hlavní přednosti prémiového výrobku firmy Annaburger spočívají v detailech. Hydropneumaticky odpružené nápravy zaručují špičkové jízdní vlastnosti spojené s vysokou stabilitou a bezpečností vozu při jízdě na poli i na silnici.

Novinkou je nový systém elektronicky řízeného nuceného řízení náprav. Široké pneumatiky s ráfkem 26,5" jsou doplněny o systém regulace tlaku vzduchu v pneumatikách. Toto na první pohled "drahé zařízení" snižuje o 10% spotřebu paliva, na poli snižuje utlačení půdy a snižuje tahovou potřebu traktoru a tím i spotřebu.

Nejmodernější a nejefektivnější formou komunikace mezi traktorem a podvozkem je spojení s tzv. ISO-BUS terminálem, který umožňuje provádět tzv. Precizní zemědělství. Podvozek HTS 33.79 je vybaven digitální váhou . Díky tomu je možno aplikovat kejdu a hnůj nebo kompost podle hnojných map a systému Precision Farming. Aplikací podle potřeby rostlin spoří farmář další finanční prostředky na nákup minerálních hnojiv. Všechny nástavby systému Multi Land Plus jsou při objednání dané specifikace kompatibilní s ovládáním pomocí ISO-BUS terminálu.

Novinky roku 2013

V průběhu roku 2013 by měl výměnný systém Multi Land Plus dostat další nástavbu. Vedle cisternové nástavby s vývěvou si budou nyní moci zákazníci objednat také nástavbu s čerpadlem Vogelsang. Firma tak reaguje na požadavky některých svých zákazníků. Díky tomu je výměnný systém nástaveb Annaburger nejprodávanějším systémem pro profi zemědělství v Evropě.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás