Nákupní košík je prázdný

Věžový mixer Vakutec se dostane i přes hranu vyšší jímky

Pondělí 09.07.2012

Řešení míchadla na přání....

Podle danné konfigurace jímky jsme schopni každému farmáři v ČR nabídnout řešení jeho problémů s mícháním kejdy. Nejen u nás ,ale také v Německu nyní zjistili, že skladovací nádrže a občas i fermentory jsou využity jen z 70%. Zbytek tvoří usazeniny, které jsou danné nevhodným systémem míchání kejdy.

Firma Vakutec vyrábí již řadu let profesionální míchadla kejdy za traktor různých rozměrů, s délkou základního modulu 4 -10 m. Pro zákazníky, kteří mají jímky s rantlem do výšky 1,2 m, slouží tzv. prodloužení normálního míchadla. Takovéto řešení nyní pracuje u zemědělské společnosti Horní Bradlo.

Dalším řešením je míchání jímek s vyššími stěnami. Základní model věžového míchadla je schopen míchat přes hranu vysokou asi 3 m. Také u tohot modelu bude v budoucnosti i díky naší firmě probíhat daší vývoj. Michadla Vakutec se vyznačují vysokou spolehlivostí a nenáročností provozu. Obsluha si jich prakticky nevšimne.

Nový tvar vrtule setří 50% energie

Před rokem vyvinula firma Vakutec speciální tvar vmíchací vrtule, která se od ostatních konkurenčních vrtulí odlišuje speciálním tvarem a především dosahovaným výtlakem. Díky tomu je jímka promíchána o 50% dříve a tedy s 50% snížením potřeby energie. Dva typy nových vrtulí je možno objednat i na stávající míchadla již dodaná zákazníkům od firmy Vakutec.

V současnosti disponuje naše firma předváděcím míxerem TMS Profi 6 m s prodloužením. V krátké době ,ale budeme mít k dispozici také věžový mixér na předvádění a na pronájem.  Pokud by jste chtěli vidět co udělá naše míchadlo s vaší krustou na kejdě objednejte si nás.

 

Více informací najdete také na www.vakutec.at  v sekci neuheiten, kde jsou videa nového míchadla při práci.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás