Nákupní košík je prázdný

Velkoplošná rozmetadla Gustrower se stále více prosazují na Britských ostrovech

Neděle 16.10.2011

Dominují velká rozmetadla se spodním závěsem

Rozmetadla pro trh na Britských ostrovech mají specifickou výbavu. Většinou mají spodní závěs na kouli K 80, velká kola 650/65-30,5" nebo kombajnová kola s šíří 800 mm, jako je na první fotografii.  Tato rozmetadla se používají především pro základní hnojení a vápnění.

Ke standardu patří elektronické dávkování pomocí počítače LH 500. Na přání je možno dodat ovládání přes ISO-Bus systém včetně digitální váhy.

Na obrázcích jsou rozmetadla Gustrower zachycena při vápnění a aplikaci různých alternativních hnojiv na bázi vápence. Oproti rozmetadlům s gumovým dopravníkem u těchto rozmetadel nedochází ke klenbování materiálu . Řetězový dopravník vynáší neustále stejnou dávku hnojiva za každé situace bez prokluzu.

Díky seriovým nápravám BPW s nosníky náprav 150 x 150 mm a bubny 410 x 180 mm  je možno rozmetadla plně zatížit bez nebezpečí přeložení. Díky rozchodu náprav 2250 mm jsou rozmetadla Gustrower velice stabilní i na svahu.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás