Nákupní košík je prázdný

Velkoobjemové vozy Annaburger mají až 52 kubíků

Pátek 02.02.2018

Základem všech vozů Annaburger je podvozek. Ani u velkoobejmových vozů na třech nápravách není jiná varianta, než doslova legendární hydraulicky odpružený podvozek. Automaticky zákazník získává první a třetí nápravu náběžnou, hydraulicky odpruženou oj a zvedatelnou přední nápravu. Jedná se o nejlepší podvozek na trhu, navíc Annaburger jako jeden z mála používá kompletní agregáty BPW.

Korba velkoobjemových vozů je dlouhá necelých 10 metrů a může být vysoká 1,9 nebo 2,25 m. Objem tedy je od 44 do 52 kubíků. O vyprazdňování se starají tři řetězové dopravníky, Rychlost dopravníků se může ještě zvýšit přes mechanické rychlovyprazdňování.

V loňském roce byly předány dva vozy HTS 29.03 zákazníkovi v Německu. Byly to verze s bočnicemi 2,25 m vysokými, takže objem 52 m3. Vozy byly dodány bez nuceného řízení s pneumatikami BKT 710/50 R26,5 a s elektrohydraulickým ovládáním. Zajímavostí byly i zakrývací plachty ovládané hydromotorem, které náklad zakryjí z boku. To je jen jedna z variant zakrytí materiálu, kterou firma Annaburger nabízí.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás