Nákupní košík je prázdný

Ve společnosti Farma Novák v Jarpicích používají již několik let cisternu Vakutec o objemu 12,5 m3 ,nyní s plošným aplikátorem Moscha.

Sobota 19.05.2012

Lehká aplikační cisterna Vakutec pracuje u společnosti  Farma Novák v Jarpicích již několik let bez problémů

Firma Vakutec je známá výrobou lehkých a spolehlivých aplikátorů na kejdu. Jednu takovouto cisternu jsme před časem dodali do  společnosti  Farma Novák z Jarpic u Slaného. Jedná se o model cisterny o objemu 12,5 m3 s hadicovým aplikátorem o záběru 10 m.

V průběhu jara zakoupili od nás farmáři z Jarpic nový plošný aplikátor švýcarské firmy Moscha, který se vyznačuje vysokou přesností aplikace a velkým záběrem až 18 m. Tento typ aplikátoru jsme již před rokem dodali této firmě na výměnný systém Annaburger HTS 20.79 s 15 m3 cisternovou nástavbou. Díky vysoké spokojenosti se v Jarpicích rozhodli i u druhé cisterny pro toto řešení.

Na fotkách fotografa pana Františka Imricha je zachycena aplikace kejdy do porostu řepky na jaře letošního roku cisternou Vakutec o objemu 12,5 m3.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás