Nákupní košík je prázdný

Vápnění s profi aplikační technikou na 18 m

Úterý 16.08.2011

Rozmetadla Gustrower chválí stále více zákazníků

V minulých dnech jsme vás informovali o nasazení našeho předváděcího stroje u firmy Bohatec s.r.o.. Rozmetadlo, které slouží v naší firmě mimo jiné také na pronájem zahájilo činnost v pondělí při vápnění. Tento zákazník již jednou před třemi lety odzkoušel menší model rozmetadla D-076. Nyní si pronajal rozmetadlo na vápnění , kdy chce v prvním sledu pohnojit asi 400 ha . Na obrázcích pořízených naším kolegou servisním technikem Zdeňkem Obleserem je vidět kvalitní práce rozmetání vápna na 18 m.

Lepší je praktické odzkoušení

Výstava a prospekt je důležitý, důležitější je ale praktické předvádění. Právě při něm se totiž pozná jakou výkonnost rozmetadlo má, jak přesně aplikuje dannou hmotu a jakou spotřebu na ha vykazuje s traktorem. V rozmetadle o objmeu 1é m3 byl nasazen optimální traktor John Deere o výkonu asi 160 k.

Pro účely rozmetání vápna jsme použili rozmetací kotouče na vápno s lopatkami z hardoxu, odstrojili jsme usměrňmovací plechy a to bylo vše. Rozmetadlo velice přesně dávkuje vápno, které bylo v době zaškolování vlhké velice dobře.

V příštích dvou týdnech počítáme se sérií předvádění v oblasti Vysočiny.

V případě zájmu o odzkoušení nebo o pronájem nás můžete kontaktovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás