Nákupní košík je prázdný

Vaky Budissa Bag od našeho službaře z Moravy jsou jak vystřižené.....

Pátek 17.06.2011

Dobrý senážní lis a ještě lepší obsluha

Né moc často chválíme na našich stránkách obsluhy senážních lisů Budissa Bag. Dnes to musíme udělat, protože už dlouho jsem neviděl tak dobře nalisované vaky s travní senáží ,jako v tomto případě.

V loňském roce dodaná novinka, lis RT-8000 s verzí 40 km/h a tedy i širokými koly neběl za loňslou sezonu jedinný problém. Zákazník měl před nákupem našeho lisu zkušenosti i s konkurenčními lisy a po zralé úvaze zvolil náš stroj. Zajímavé je ,že tento lis neměl v průběhu provozu zatím žádnou vážnějkší poruchu, kde by musel náš servis zasahovat.

Můj kolega ing.Petr Dvořák zachytil lis RT-8000 v tomto týdnu u zákazníka, který provozuje také návěs Krampe BB 700S. Návěsy Krampe v současnosti můžete u firmy CRS-Marketing a našich autorizovaných prodejců objednat ve speciální verzi se zadním odklopným spojlerem, který vzniknul na náš požadavek. Je to vhodné především při plnění senážních lisů Budissa Bag.

V případě zájmu o zprostředkování služby jsme k dispozici všem farmářům. Zdarma vám doporučíme po celé ČR námi servisované a kontolované senážní lisy. Vybírat profersionály v oboru se totiž vyplatí.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás