Nákupní košík je prázdný

V Lošticích zapravují kejdu přímo do země pomocí techniky Annaburger

Čtvrtek 21.09.2017

Výměnné systémy Annaburger jsou bezesporu špičkou na trhu. Svými parametry a provedením nechávají konkurenci daleko za sebou. Mezi jedinečné prvky výměnných systémů Annaburger patří například výměna nástavby pomocí zvedání podvozku, překládací nástavba na výměnném systému a nebo možnost dodání cisternové nástavby včetně aktivního tříbodového závěsu.

Cisternová nástavba s TBZ není žádnou raritou, najdeme je například v Bohuňovicích, Velkém Týnci nebo ve Višňové. Od loňského roku jí nalezneme také v Lošticích u Mohelnice, kde je nástavba používána s třímetrovým radličkovým kypřičem Konskilde. Cisternová nástavba z roku 2009 byla přímo v Annaburgu dovybavena o nasávací ruku NW 200 a v Lošticích byla zagregována s radličkovým kypřičem.

Při jediném přejezdu soupravy je kejda zapravena pod zem. Samozřejmě, že se nejedná o perfektně připravené seťové lůžko, ale to ani není účel, od toho jsou jiné stroje. Důležité je, že kejda je ihned pod zemí, cenný dusík neutíká do ovzduší a zápach je snížen na opravdové minimum, takže obyvatelé přilehlých vesnic jsou spokojenější.

Výměnný systém v Lošticích je vybaven ještě rozmetací nástavbou a korbou. Spolu s druhým výměnným systémem, který má krom korby a rozmetadla i překládací nástavbu, se starají o většinu dopravy v podniku, především o tu část spojenou s aplikací hnojiv. Výměnný systém jsme zachytili v létě přímo při aplikaci hned za vesnicí. Annaburger byl agregován s traktorem New Holland T7.250.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás