Nákupní košík je prázdný

V Hannoveru nechyběla ani firma Bomech a její botkové aplikátory

Pondělí 25.11.2013

V Hannoveru jste se s výrobky firmy Bomech nesetkali jen na stánku firmy v hale 16, ale k nalezení byly i na stáncích ostatních výrobců, kde botkové aplikátory Bomech tvořily nedílnou součást jejich cisteren. Takto možná leckterému návštěvníkovi unikl botkový aplikátor Bomech Multi o záběru 24 metrů, tedy největší botkový aplikátor, který se vyrábí. Posazen byl nedaleko od stánku firmy Bomech na třínápravové cisterně Meyer.

Na samotném stánku byl představen nový model botkových aplikátorů - Farmer, který se vyrábí v záběrech 12 a 15 metrů, a ve větším záběru byl i vystaven. Model Farmer je velice lehký. Patnáctimetrový záběr váží pouhých 1 500 kilogramů, novinkou je i automatické vyrovnávání podle povrchu pozemku a flexibilní koncovky ramen, které se vykloní při kontaktu s překážkou, tak jak to známe u ramen postřikovačů.

Dále byl vystaven 15m model Multi s hydraulickým odpružením. Nechyběl ani model Flex, který je hojně využíván v České republice. Vyrábí se v záběrech 5,3 , 6,2, 7,5 a 8,8 metrů. Téměř celý sortiment byl doplněn diskovým injektorem, který se vyrábí v záběrech 4,8, 6,4 a 7,2 metrů.

Posledním vystaveným strojem byla studie pro samochodné aplikátory. O tomto zajímavém stroji si řekneme více v některé další novince.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás