Nákupní košík je prázdný

Univerzální kombinace 2 v 1, aneb nový Teleliner HTS 22.04/03 dorazil k firmě Daňhel Agro

Čtvrtek 23.08.2012

U Annaburgeru máte větší univerzalitu

U většiny dopravní techniky značky Annaburger je v konečném výrobku obsažena vysoká univerzalita, to znamená, že jeden podvozek lze využít na více účelů. Nemám nyní na mysli výměnné systémy nástaveb, kde je univerzalita již dána širokým výběrem nástaveb.

U rozmetadel řady Teleliner uplatnila firma Annaburger zkušenosti z předchozí řady rozmetadel, kde se dá vůz předělat také na senážní vůz. U Telelineru je uplatněna řada novinek jako jsou teleskopicky zvedatelné postranice, nový systém rychloupínání adaptérů, který umožňuje přestavit rozmetadlo na senážní vůz do 30 minut. To samé platí i naopak.

Teleliner je ve standardu vybaven luxusním tříválcovým rozmetacím ústrojím, které má průchodnost 1,8 m, což je v oboru jedna z největších hodnot. Nadrobení materiálu je excelentní, výkon rozmetadla se pohybuje mezi 70 -80 t/hodinu na poli.

Z nasazení vozu vám přineseme reportáž.

Vůz dodáváme prostřednictvím firmy Daňhel Agro z Týna nad Vltavou    www.danhel.cz

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás