Nákupní košík je prázdný

Tři tridemy Annaburger v akci

Neděle 04.03.2012

Výkonná linka na hnojení

Na povedených fotografiích fotografa Zdeňka Šrýtra je vidět hnojná linka ,složená ze tří třínápravových výměnných systémů Annaburger s rozmetacími nástavbami o objemu 24 m3. Jeden stroj je schopen za 10 hodin rozmést i 800 t hnoje. Nástavba je vybavena třemi řetězovými dopravníky, má šířku 2,3 m ,což je nejvíce na trhu. Překládací výška je jen 2,5 m a to i s pneu 600/55-26,5".

Aplikační záběr rozmetadel je 24 m. Rozmetací nástavby jsou velice dobře chráněny před přetížením. Díky elektrohydraulice je schopna obsluha stroje nastavit podle rozmetací tabulky přesnou dávku hnoje a kompostu a tu v průběhu dne regulovat z palubního počítače.

V Měříně a v dceřiných společnostech využívají více jak 10 třínápravových podvozků s různými nástavbami. Většina podvozků je vybavena korbou pro převoz hnoje, obilí a senáží. Zde je největší výhoda tohoto systému, který je výrazně větší a robustnější než podobné stroje od konkurence.

U společnosti Agro Měřín a.s. jsou naše stroje opravdu velice dobře využity. Rozmetací nástavby jsou v akci minimálně 3 měsíce v roce. Když to násobíte počtem dní a denním výkonem ,výjde vám úctihodné číslo.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás