Nákupní košík je prázdný

Teleliner od Annaburger je velice povedené rozmetadlo, ale nejen to...

Středa 29.08.2012

Vylepšený koncept 2 v 1 -  rozmetadlo a senážní vůz v jednom

Koncept rozmetadla a senážního vozu integrovaného v jednom voze je uplatňován u výrobků firmy Annaburger již řadu let. U nové řady rozmetadel Teleliner je nový systém výměny adaptérů, což zkrátilo výměnu do 30 minut. Nové jsou také hydraulicky výsuvné postranice nejen na senáže, ale také pro rozmetadlo. Díky tomu může zákazník pracovat se slamnatým hnojem s větším objemem korby, přičemž objem korby si přizpůsobí rozmetanému materiálu a jeho hustotě.

V letošním roce vsadila řada našich zákazníků na hydropneumaticky odpružené nápravy, které v kombinaci s hydraulickým odpružením oje a pneu Michelin zajišťují dokonalý komfort na silnici i na poli.

Tříválcové rozmetací ústrojí nabízí nejlepší kvalitu práce při rozmetání a nejlepší průchodnost hmoty. Díky tomu dosahuje tento typ rozmetadla těch největších výkonů při příznivé spotřebě.

Nejnovější model rozmetadla HTS 22.04/03 Teleliner uvidíte také na našem společném stánku na výstavě Země živitelka u pavilonu Z (plocha 592).


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás