Nákupní košík je prázdný

Technika Annaburger se představila na výstavě Země Živitelka

Úterý 17.09.2013

Na výstaviště v Českých Budějovicích po dobu výstavy zavítalo poměrně velké množství návštěvníků z řad zemědělců a laické veřejnosti. Výstava byla dobrou příležitostí setkat se se zákazníky či se uživatelů naší techniky poptat na zkušenosti z provozu.

Na výstavě byl k vidění nejprodávanější stroj z portfolia firmy Annaburger, výměnný systém HTS 22.79 s cisternovou nástavbou o objemu 18 m3. Výměnný systém byl hydraulicky odpružen, byl vybaven nasávací rukou a hadicovým aplikátorem o záběru 12 metrů na tříbodovém závěsu. Takových výměnných systémů jezdí v republice kolem 150. Na výměnný systém lze dokoupit rozmetací nástavbu o délce ložné plochy 6,8m, korbu o délce 7m či překládací nástavbu o objemu 28 m3.

Druhý vystaveným strojem byl kombinovaný vůz HTS 22.07 Teleliner, který lze během krátké doby přestavit z rozmetadla na senážní vůz. Stroj má teleskopicky výsuvné postranice, kterými lze objem ložné plochy téměř zdvojnásobit. Pro snažší nakládku lze vysunout jen jednu bočnici a druhou nechat zasunutou. Rozmetadlo je vybaveno tříválcovým rozmetacím ústrojím, které dokáže materiál rozmést až na šířku 24 m. Zajímavostí celého stroje bylo použití tenzometrických vah, které umožňují přesné zvážení celého nákladu. Takto například službař může přesně zaznamenat množství rozmeteného materiálu u jednotlivých zákazníků.

Děkujeme společnosti Daňhel Agro a.s. za skvělou pohostinnost a spolupráci.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás