Nákupní košík je prázdný

Stroje z našeho sortimentu na výstavě AGRA v Lipsku

Úterý 07.05.2019

Annaburger, jako firma z východního Německa, měl v Lipsku velký stánek. Na venkovní expozici představil 4 stroje, které jsou typické pro východní Německo. Největším vozem na stánku byl překládací vůz Annaburger HTS 29.16 s hydraulickými nápravami a objemem 36 m3. Dalším zástupcem, typickým pro východní Německo, bylo rozmetadlo hnoje HTS 22.04. V Lipsku byla představena varianta pro precizní zemědělství, tedy s váhami a ISOBUS ovládáním. Obvzláště rozmetadla hnoje Annaburger jsou ve východním Německu velmi populární. Na stánku nechyběl dvoustranný návěs HTS 22.14 a cisterna HTS 20.28 s čerpadlem, průtokoměrem, velkou nasávací rukou a připojeným talířovým kypřičem.

Firma Krampe v Lipsku nemohla chybět, a představila třínápravový sklápěč Big Body 900S s dvoustranným sklápěním, plachtou a nástavky. Na expozici nemohl chybět skvělý hákový nosič THL a stavební návěs HP 20.

Další hojně zastoupenou firmou v Lipsku byl Dammann, jehož stánku dominoval třínápravový samojízdný postřikovač DH3500 s nádrží o objemu 12 000 litrů. Přesně takový stroj je jako doma na velkých polích východního Německa, ale to neznamená, že jej nenajdete také na západě nebo v Holandsku. Druhým vystaveným strojem byl tažený postřikovač Classic s nádrží o objemu 5 800 litrů.

Na výstavě byla zastoupena i firma Budissa se svými legendárními vakovači a firma Güstrower s rozmetadlem na minerální hnojiva GDK 8.000 a překládacím vozem GTU 25 s tenzometrickými váhami.
 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás