Nákupní košík je prázdný

Stroje Annaburger budou opět k vidění na Zemi Živitelce

Středa 24.08.2016

Naše firma tradičně vystavuje ve spolupráci s regionálním zástupcem, firmou Daňhel Agro a.s. Její stánek najdete na volné ploše 509 za pavilonem Z, tedy na známém místě. Stánek je vždy plný různých strojů od široké škály techniky John Deere přes půdozpracující techniku Lemken až po Annaburger. Ale na stánku najdete i chutné občerstvení a mnoho interaktivní zábavy pro Vaše ratolesti.

Na výstavě vystavíme nové rozmetadlo hnoje Annaburger HTS 24.04. Toto rozmetadlo má přepracované rozmetací ústrojí a dva řetězové dopravníky v podlaze. Jiný je i tvar korby. Jedná se tedy o nástupce de facto legendárních strojů z Annaburgu. Po svých předchůdcích rozmetadlo zdědilo přestavbu na senážní vůz, jedinečnou délku ložné plochy 6,8 m a samozřejmě perfektní hydraulický podvozek.

Druhým vystavovaným strojem je cisterna HTS 14.27, tzv. "nová htska". Tedy cisterna určená na náhradu starých cisteren HTS 100.27, které se také vyráběly v Annaburgu a brány tamního závodu jich opustilo přes 40 000 kusů. Nová cisterna je určena menším farmářům, ale také podnikům na dovoz vody k postřikovači. Laminátová nádrž totiž nemá žádný problém s agresivním DAMem, pokud je zkombinována s osvědčenou nerezovou sadou.

Výstava začíná v Českých Budějovicích zítra 25.8. a potrvá až do úterka 30.8. Budeme se těšit na Vaší návštěvu!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás