Nákupní košík je prázdný

Stroje Annaburger a Krampe na DOD v Zibohlavech

Pondělí 23.05.2016

Práce firmy Agroservis JaS není z hlediska zastoupení firem Annaburger a Krampe moc lehká, protože v oblasti východních Čech nenajdeme příliš podniků s rozsáhlou živočišnou výrobou. Ale přesto se firmě podaří několik strojů ročně prodat. Jinak tomu není ani v letošním obzvláště obtížném roce.

Na dni otevřených dveří, který se v Zibohlavech konal v úterý 17. května 2016, byly k vidění celkem tři stroje z našeho portfolia. Největším zástupcem byl Annaburger HTS 22.07 Teleliner. Tedy kombinovaný vůz na převoz objemných materiálů s možností výměny zadních vrat za rozmetací ústrojí. Vůz je jako jeden z mála na trhu vybaven hydraulicky výsuvnými bočnicemi. Zvýšení objemu se tak děje během několika sekund. Teleliner byl vybaven hydropneumatickým odpružením náprav a oje a radiálními pneumatikami Alliance 650/55 R26,5.

Druhým strojem od firmy Annaburger byla již často omílaná cisterna HTS 14.27, tedy "staronová htska". Cisterna speciálně nabídnuta pro český trh jako nástupkyně legendární cisterny HTS 100.27, která se před 40ti lety v Annaburgu vyráběla a dodnes jezdí nemalý počet kusů. Cisternu o objemu 10 m3 je možno vybavit nerezovou sadou na DAM a udělat tak z ní bezproblémový přívoz DAMu a vody k postřikovači.

Posledním zástupcem byl návěs Krampe Big Body 550, který je předváděcí model firmy Agroservis JaS. Návěs na pneumatikách Michelin 560/60 R22,5 má parabolické pružiny s nosností 24 tun, spodní odpružený závěs a korbu o délce 5,5m a objemu 19 m3 bez nástavků. Vůz je k dispozici za velmi pěknou cenu.

Těší nás, že nás firma Agroservis JaS takto prezentovala na svém dni otevřených dveří a přejeme jí mnoho úspěchů v prodeji naší i jiné techniky.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás