Nákupní košík je prázdný

Stále výkonnější a lepší výměnné systémy Annaburger

Sobota 22.01.2011

Větší přesnost při aplikaci kejdy

Nové hadicové aplikátory Annaburger jsou nově vybavovány rovnými hadicemi na konci. Podle potřeby je možno zvolit mezi dělícími hlavami Dosimat nebo Exo-cut. Dělící hlavy EXo-cut jsou vhodnější pro hovězí kejdu a obecně pro kejdu, kde mohou být cizí příměsi.Tento aplikátor dokonale řeže rostlinné zbytky a chytá kameny a další cizí předměty.

Firma Annaburger jako jedna z mála používá u těchto hadicových aplikátorů hadice o průměru 50 mm. Díky tomu se hadice méně ucpávají.

Na obrázcích je zachycen model výměnného systému HTS 33.79 s profi nástavbou na aplikaci kejdy. Nástavbu je možno během 30 minut vyměnit za korbu.

Před koncem roku jsme dodali do firmy Agro Měřín a.s. dva takovéto podvozky s cisternovou nástavbou o objemu 24 m3  z celkového počtu 6 kusů profi podvozků HTS 33.79.

Společnost Agro Měřín a.s. a její dceřiné podniky vlastní jako jedinná firma v ČR již 10 kusů třínápravových podvozků Annaburger HTS 29.79 a HTS 33.79.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás