Nákupní košík je prázdný

Společnost ZS Skalsko vsadila na logistiku firmy Annaburger

Úterý 18.09.2012

Sázka na nízké náklady a vysoký přepravní výkon

Společnost ZS Skalsko je známý pěstitel cukrové řepy, disponuje velkou živočišnou výrobou a před několika lety se stala také výrobcem elektrické energie nejdříve v jedné bioplynové stanici, kterou provozuje ještě s jedním partnerem a nově také ve druhé menší bioplynové stanici. Díky tomu musí přepravovat velké množství organických hnojiv a také velké množství substrátu, tedy silážní kukuřice, senáže, cukrovarnických řízků atd.

Náš kolega ing.Michael Málek zachytil část flotily strojů Annaburger při sklizni silážní kukuřice. V akci byly dva výměnné systémy HTS 22.79 a jeden HTS 18.79.  Vedle toho provozují ve Skalsko ještě třínápravový výměnný systém HTS 29.79 a třínápravovou cisternu o objemu 21 m3 - model HTS 29.27.

Korby systémů HTS 22.79 pojmou mnohdy i 40 m3 siláže, což představuje vrchol velikosti u tandemových vozů. Během 30 minut je schopna obsluha nasadit jinou nástavbu, například rozmetadlo hnoje nebo cisternovou nástavbu o objemu 18 m3. Díky tomu má tento systém vysokou produktivitu, dlouhou dobu nasazení a nízké náklady.  Stabilně s podvozky HTS 22.79 pracují traktory o výkonu 190 k (CVX 190 od Case IH/Steyer). Nízká spotřeba s traktorem o výkonu okolo 200 k, nízké náklady na provoz výměnných systémů a jejich velikost XXL dávají každému našemu zákazníkovi konkurenční výhodu pokud jde o nízké náklady.

Většina vozů je vybavena hydropneumatickým odpružením náprav a oje, vyjímkou je jen menší výměnný systém HTS 18.79, který má kloubové výkyvné nápravy.

S dopravní technikou Annaburger jsou ve Skalsku velice spokojeni.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás