Nákupní košík je prázdný

Společnost Rostěnice a.s. využívá ve žních dopravní techniku Annaburger

Pondělí 06.08.2012

V Rostěnicích vsadili na značku Annaburger.....

Společnost Rostěnice a.s. patří k největším a nejprogresivnějším společnostem v oboru agropodnikání v naší zemi. S touto společností spolupracujeme již od roku 1996, když jsme zde nejdříve dodávali jednoúčelové návěsy na odvoz cukrovky a obilí. Postupem času se zdejší flotila rozrostla o další stroje se značkou Annaburger.  Žně jsou v Rostenicích spojeny již několik sezon s nasazením překládacích vozů Annaburger na bázi výměnného systému HTS 20.79.  Díky tomu jsou zde schopni sklízet obilí z více jak 8000 ha včas a v dobré kvalitě.

V loňském roce zakoupili v Rostěnicích první třínápravový návěs Annaburger HTS 29.12 s nuceným řízením náprav. V letošním roce přibyl dfalší třínápravový vůz, tentokrát výměnný systém HTS 29.79 s hydropneumatickým odpružením náprav s korbou a cisternovou nástavbou o objemu 21 m3. Hlavní využití najde nejen v době žní ,ale především při obsluze bioplynové stanice, kterou v Rostěnicích uvedli do provozu v letošním roce.

Příklad z Rostěnic je typický pro velký ,dobře řízený zemědělský podnik, kterému pomáhá dopravní technika Annaburger šetřit náklady a navíc pracuje bez jakýchkoliv problémů a nároků na náhradní díly. To je také jeden z důvodů, proč podniky typu Rostěnic, sázejí i nadále na značku Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás