Nákupní košík je prázdný

Společnost Agroslužby Polcar je s překládacím vozem Annaburger spokojena

Neděle 05.08.2012

Když data z reklamy sedí i v praxi......

Každoročně na různých fórech obhajuji výsledky měření různých univerzit v Evropě a praktické zkušenosti našich zákazníků. Dost často narážím na nepochopení nebo dezinformace. Je dobré ,že se v praxi najde zákazník, který díky vlastním zkušenostem ,vlastnímu zájmu firmy a velice dobré obsluze celé linky dosahuje v praxi navýšení výkonu mlátiček ve výši až 30%. Pro službaře je to o 30% více tržeb za stejný čas, pro zemědělský podnik to znamená lepší kvalitu úrody a lepší zpeněžení.

Ve Vraném byli místí farmáři velice spokojeni, i když to představovalo větší tlak na logistiku odvozu obilí z pole. Nově byl nasazen také návěs krampe BB 700, který dorazil těsně před letošními žněmi.

Speciál s velkými koly

Překládací vůz Annaburger HTS 20.16 je speciálně zhotoven na přání firmy Agroslužby Polcar. Jednak má speciální tzv. jubilejní barvu Claas, důležitější je ale další výbava, kterou tvoří větší kloubová náprava s pneu 750/50-26,5", hydraulicky odpružená oj, řiditelná náprava, elektrohydraulické ovládání stroje, digitální váhy Digi -star. Díky přednímu šneku 550 mm je možno dosáhnout výkonu při překládání 15 m3/ minutu. To je hlavní důvod , proč překládací vůz o objemu 25 m3 zvládá obsloužit až 4 výkonné mlátičky.

Překládací vůt Annaburger funguje u firmy Agroslužby Polcar již několik sezon bez větších problémů. Se značkou Annaburger jsou majitelé firmy maximálně spokojeni.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás