Nákupní košík je prázdný

Společnost Agroslužby Jakubec z Hříšic u Dačic se rozhodla pro Annaburger

Sobota 24.03.2012

Koncept 2 v 1 se povedl....

Univesrzalita dopravní techniky Annaburger je pověstná. Ve výrobním programu má firma Annaburger řadu modelů, které lze kombinovat a z jednoho vozu udělat verzi pro další využití. I když je koncept rozmetadla hnoje a senážního vozu označený 04/03 v programu firmy Annaburger již řadu let, zájem o něj neodpadá ,naopak se zvyšuje.

Novým majitelem tohoto stroje se stala firma Agroslužby Jakubec z Hříšic, které stroj v tomto týdnu předal do provozu a zaškolil náš partner a prodejce v oblasti jižní Moravy a Vysočiny, ing.Jiří Denemarek z firmy DZ-Agro.

Zajímavostí tohoto rozmetadla HTS 22.04 je hydropneumaticky odpružený podvozek s integrovanou zvedatelnou nápravou, automatickým zablokováním zadní řiditelné nápravy, plnou elektrohydraulikou a řadou dalších funkcí.

U Annaburger rozmetadel je běžné, že obsluha nastavuje dávku hnoje podle rozmetacích tabulek a tu nastavuje na ovládacím pultu v kabině. Přesnost měření otáček řetězového dopravníku je dána senzorem umístěným přímo v převodovce pohonu dopravníku.

Pokud jde o senážní nástavbu, činí objem vozu téměř 40 m3.  Nový stroj HTS 22.04/03 je vybaven také rychlo vyprazdňováním pomocí kardanu, které vyprázdní vůz do 1 minuty.

Pan Jakubec nám poslal několik povedených  fotek ze zaškolení se zprávou, že příští týden již vyráží s novým strojem do služeb.

Přejeme mu proto hodně rozmetených hektarů a odvezených tun senáží, pokud možno bez jakýchkoliv problémů.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás