Nákupní košík je prázdný

Společnost Agro Jiránek vsadila na dopravní techniku od firmy CRS-Marketing s.r.o.

Čtvrtek 27.09.2012

Annaburger je držák a hodně odveze.....

V první fázi používala firma Agro Jiránek dva výměnné systémy Annaburger HTS 22.79 s korbou jen pro odvoz obilí pro své účely a pro účely podniku služeb. Podvozky jsou hydropneumaticky odpružené a patří k tomu největšímu a nejpropracovanějšímu na dvou nápravách na našem trhu.

Postupem času začala firma Agro Jiránek uvažovat o stavbě bioplynové stanice, kterou otevře na podzim letošního roku. Právě velkoobjemové návěsy Annaburger s objemem korby až 40 m3 jsou vhodné pro odvoz senážní a siláží.

V letošním roce v Žernově zakoupili nový jednoúčelový návěs Annaburger HTS 22.14 s hydropneumatickým odpružením náprav ,odpruženou ojí avýbavou podobnou jako u koreb od výměnných systémů.

Letošní podzimní sklizeň silážní kukuřice , která u Jiránků právě probíhá , je spojena ještě s nasazením dalšího vozu, tentokrát od firmy Krampe.

Díky existenci oddělení CRS RENT mají naši dobří zákazníci možnost ,v případě jakékoliv  špičky , si u nás pronajmout návěs a posilnit svojí logistiku. Toto je případ návěsu Bandit 750, který rovněž pracuje u firmy Agro Jiránek , jako posila sklizňové linky.

V Žernově jsou s naší dopravní technikou Annaburger velice spokojeni. Výměnné systémy i návěs pracují bez jakýchkoliv problémů. S rozvojem výroby energie stoupne ještě význam logistiky s využitím výměnných systémů Annaburger. Podvozek se dá totiž kdykoliv doplnit o další nástavbu. Dopravní technika Annaburger je agregována s traktory New Holland o výkonu 190 - 200 k. Tato značka je u Jiránků tradiční značkou již od roku 1993.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás