Nákupní košík je prázdný

Špičkově vybavené rozmetadlo Annaburger HTS 20.04

Sobota 07.07.2012

Trendem u řady HTS 20.04 jsou kola s ráfkem 26,5"

Přesně v souladu s trendy ,které letí v Německu, nabízí naše firma již druhý rok model rozmetadla HTS 20.04 s větší kloubovou nápravou. Ta je určena pro kola s ráfkem 26,5".  Zde je možno zvolit širokou řadu flotačních pneumatik jak diagonálních ,tak i radiálních. Cílem je co nejmenší tahový odpor a tlak na půdu.

Na modelu zákaznického vozu, pravděpodobně ze západní části Německa bylo možno vidět,co vše firma Annaburger nyní může na svých strojích nabídnout. Vedle již zmíněných věcí jako je nucené řízení náprav, tříválcovém rozmetacím ústrojí s průchodností 1,8 m , je to automatický systém mazání, kompletní elektrohydraulické ovládání s displejem a nastavením dávky podle rozmetacích tabulek.

Model HTS 20.04 s pneu 750 mm a rádkem 26,5" dostal lepší vzhled a kompaktnost. Je však pravda, že v ČR se stále více prodává jeho větší bratr ,model HTS 22.04,díky lepšímu poměru ceny a výkonu.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás