Nákupní košík je prázdný

Speciálně upravená přívozná cisterna Annaburger HT 24.27 pro firmu Daňhel Agro

Neděle 19.02.2012

Speciál na přání zákazníka.....

Naše firma upravuje cisterny Annaburger podle přání zákazníků pro přepravu vody ,hnojiv a míchání hnojiv. Přívozná cisterna Annaburger HT 24.27 o objemu 21 m3 byla u nás ve firmě upravena pro nasávání vody z nádrže a pro domíchávání postřiku ve speciálním zařízení z Kanady. Všechny díly , které spojují hadice jsou z nerezu, to znamená ,že odolávají také tekutým hnojivům.

V tom cen naše konstrukce liší od konkurence, která často používá pozinkovanou nádrž s nátěrem laku, což je nedostatečné pro ochranu před Damem. Rovněž ostatní věci na cisterně jsou z laminátu nebo z nerezu, včetně přetlakových ventilů.

V současné době má firma Annaburger k dispozici vedle této verze 21 m3 také menší cisternu na dvou nápravách s objemem 15 m3.  Fotografie mi poskytnul kolega ing.Michael Málek, který fotil přímo u firmy Daňhel. Ta je s touto cisternou velice spokojená a nasazuje jí u samochodného postřikovače JD.

V tomto segmentu je naše nabídka příovzných cisteren jedinečná, protože cisternu je možno na poli odstavit  a nasávat vodu přímo z postřikovače.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás