Nákupní košík je prázdný

Skvěle vybavené rozmetadlo hnoje Annaburger u pana Kysela

Čtvrtek 13.02.2020

Model HTS 20.04 je nejpopulárnější a nejpoužívanější rozmetadlo Annaburger v ČR. I když se jedná pouze o "malý" tandem, jeho velikost ve skutečnosti drží krok s těmi největšími konkurenčními modely a dokonce i s některými tridemy. Jeho cena je ale velmi zajímavá, rozhodně více, než u modelu HTS 22.04, který se pyšní titulem "největší tandemové rozmetadlo na českém trhu" a tomu odpovídá i cena.

HTS 20.04 má délku ložné plochy 6,3 m, základní bočnice jsou vysoké 1 m. Tři řetězové dopravníky v podlaze dopraví materiál k dvěma horizontálně umístěným frézám, které materiál nadrobí a dva rozmetací kotouče se šesti lopatkami jej rozmetou do šíře až 24 metrů. V ceně rozmetadla je i hydraulicky zvedatelná náprava.

Stroj pana Kysela je vybaven kloubovou výkyvnou nápravou, která je náběžná. O jízdní komfort se stará hydraulicky odpružená oj. Pneumatiky na rozmetadle jsou od značky Nokian a jsou atypického rozměru - 650/50 R22,5. Pro takové rozmetadlo jsou naprosto perfektní a stroj se v terénu pohybuje s lehkostí. Rozmetadlo má jednu specialitu - řízení je přes ISOBUS, což z něj dělá první jednoúčelové rozmetadlo Annaburger s ISOBUSem v ČR.

Pan Kysel s rozmetadlem poskytuje služby na Moravě a agreguje jej s traktorem Steyr CVT 6160. Rozmetadlo mu dodala firma Agrotrans Otice s.r.o. ze Štáblovic u Opavy. Přejeme panu Kyselovi mnoho spokojenosti s rozmetadlem Annaburger!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás