Nákupní košík je prázdný

Skvěle vybavená cisterna Annaburger pracuje nedaleko Prahy

Čtvrtek 11.09.2014

Dodaná cisterna zaujme na první pohled atypickým hadicovým aplikátorem. Jedná se totiž o originální aplikátor Vogelsang o záběru 12 metrů, který byl na přání zákazníka speciálně namontován na čtyřbodový závěs cisterny. Kompletace aplikátoru proběhla přímo v Annaburgu a povedla se na výbornou.

Podvozek cisterny není mezi Annaburgery ničím výjimečným, avšak u cisteren HTS 20.27 je taková specifikace výjimkou. Mluvíme o hydropneumaticky odpruženém podvozku s přední zvedatelnou nápravou a zadní náběžně řízenou nápravou. Součástí odpružení je i hydraulicky odpružená oj. Zajímavé jsou i pneumatiky - Michelin Cargo XBib 710/50 R26,5. Třešničkou na dortu je dvoukrouhová regulace tlaku vzduchu v pneumatikách od firmy PTG s digitálním ovládáním.

Zákazník totiž požadoval cisternu s nízkým tlakem na půdu, protože si dobře uvědomuje, že půdní struktura musí být v perfetkním stavu pro dosažení skvělých výsledků. Bylo více variant, jak toho dosáhnout. Nakonec jsme dospěli k flotačním pneumatikám s nižším průměrem ráfku, které jsou levnější a mají menší opotřebení na silnici. Avšak regulací tlaku vzduchu je umožněno pracovat se správným tlakem na poli a snížit tak valivý odpor cisterny. To bylo významné i z dalšího důvodu. Cisterna je sice agregována s traktorem Fendt 828 Vario, ale druhý potenciální tahač je Massey Ferguson 7480, který nedisponuje tak silným výkonem motoru. Regulace tlaku vzduchu v pneumatikách dokáže snížit tahový odpor cisterny a umožní tak agregaci i s méně výkonným a lehčím traktorem.

Mezi další speciality cisterny patří nerezové vzduchové míchání, hydraulicky zajistitelný vrchní otvor, prodloužená nasávací ruka NW 200 a samozřejmě komfortní elektrohydraulické ovládání celého stroje. Druhá cisterna Annaburger s takovouto speciální výbavou v ČR není.

Vážíme si důvěry, kterou do firmy Annaburger zákazník vložil a přejeme mu mnoho spokojenosti s novou cisternou.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás