Nákupní košík je prázdný

Školení uživatelů bioplynových stanic ve Švábenicích

Sobota 09.04.2011

Zajímavý koncept bioplynové stanice

Ač naše firma do bioplynových stanic tzv."nedělá" ,točíme se hodně okolo jak s technikou Vogelsang (servis) i s aplikační technikou. Bioplynová stanice na farmě uBurešů byla svého druhu první v ČR a je podle mého názoru velice jednoduchá, funkční a konstrukčně promakaná. Navíc velice skladná na malém prostoru.

Ve spolupráci s firmou ,která staví bioplynové stanice a firmou Vogelsang se uskutečnilo malé školení o teczhnice Vogelsang, která se nachází ve velké míře právě u tohoto typu bioplynových stanic. Na modelu strojů jsme si rozebrali čerpadlo a tzv. Roto--cut, aby přítomní provozovatelé stanic viděli o co jde.

Naše firma je servisním partnerem firmy Vogelsang. Naši technici jsou kdykoliv připrasveni na rychlý výjezd a rychlou pomoc na bioplynové stanioci nebo u cisteren .

Aplikace kejdy do porostu

Na bioplynové stanici ve Švábenicích bylo možno vidět silážní plachty Dualen firmy RKW, které dodává naše firma a především špičkově vybavený výměnný systém Annaburger hTS 22.79 s dofukováním a řadou extra věcí. Systém Annaburger zde dodávál náš partner ,firma Agrotrans Otice a.s..

Na poli jsme se přesvědčili, že na farmě u Burešů velice dobře pochopili co to znamená úspora minerálních hnojiv a jak má vypadat správná aplikace kejdy na jaře do porostu obilovin. To je jedinná šance jak uspořit co největší množství peněz  jak dodat rostlině na jaře energii.

Více s k danné problematice vrátíme v dalších informacích.

 

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás