Nákupní košík je prázdný

Široký výběr nových rozmetadel hnoje Annaburger k okamžitému dodání na sezonu

Sobota 10.03.2012

Čas dodání je rozhodující.....

V naší rubrice "Bazar" jsou uvedeny jen některé typy volných vozů, které budou v letošní sezoně k dispozici našim zákazníkům s rychlou dodávkou.

Model HTS 11.04 

Spektrum modelů zahrnuje nejmenší model HTS 11.04 vhodný pro traktory o výkonu 100 k, který je velice oblíbený u soukromých farmářů v ČR. Na první pohled malý,ve skutečnosti stejně velký jako mnozí konkurenti v kategorii celkové hmotnosti 14 a 16 t  !!!!!

Model HTS 16.04

Model rozmetadla HTS 16.04 patří na první pohled k menším rozmetadlům ,svými parametry korby a výkonem ale předčí řadu svých konkurentů o třídu výše. Je to dáno  šířkou korby 2,3 m , pohonem řetězového dopravníku a rozmetacího ústrojí. Průměrný denní výkon rozmetadla je 500 t hnoje za 10 hodin.

Model HTS 20.04

Model HTS 20.04  se začíná stále více prodávat s větší kloubovou nápravou pro kola 600/55-26,5" .K dispozici jsou i další šíře pneu. Samozřejmostí výbavy těchto rozmetadel je zvedatelná náprava, řiditelná náprava ,která se sama při zvednutí nápravy zablokuje. Další součástí výbavy je hydraulicky odpružená oj a komfortní elektrohydraulické ovládání stroje včetně dávkování podle rozmetacích tabulek,což není součástí standardní výbavy u žádné jiné značky rozmetadel.

Model HTS 22.04

Modely HTS 22.04 jsou v letošním roce k dispozici jak s kloubovou výkyvnou nápravou, tak i s hydropneumaticky odpruženými nápravami.Tento model je možná největším rozmetadlem na našem trhu. Tak jako u většiny modelů od HTS 16.04,  je rozmetací ústrojí chráněno dvěmi vačkovými spojkami, třemi řetězovými spojkami, dvěmi volnoběžkami a ještě i elektronickou ochranou přetížení frézovacích válců. Pokud elektronika zjistí, že se frézovací válkce otáčí nižší rychlostí než mají, vypne automaticky řetězový dopravník.

U většiny rozmetadel nabízíme široký výběr pneumatik s různými ráfky a šířkou gum od firem Alliance a Michelin.

2 v 1 - nový koncept vozu jen u Annaburgu

Většinu našich rozmetadel je možno vybavit také zadním čelem na senáže a senážními nástavbami. Během 2 hodin jsme schopni z rozmetadla udělat velkoobjemový vůz na přepravu senážní a siláží. Investiční náklady na pořízení této dvojkombinace jsou podstatně menší než u dvou jednoúčelových vozů. 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás