Nákupní košík je prázdný

S firmou Krampe již od roku 2004...

Pondělí 25.02.2013

Populární modely Big Body

Na podzim tomu bude již 8 let, co firma Krampe představila na výstavě Agritechnica v Hannoveru modelovou řadu Big Body. Již tehdy stroje způsobily rozruch svým unikátním tvarem korby a skvělými parametry podvozku. Od té doby byl tvar korby napodoben řadou českých i zahraničních výrobců, což jen potvrzuje jeho nadčasovost, funkčnost a eleganci. Modely v řadě Big Body mají jednu až tři nápravy a délky koreb se rozrostly postupně od 4,5 až do 9 metrů.

Mezi nejprodávanější modely u nás patří BB600, 650 a 700. Úspěch modelu 700 je pochopitelný, neboť je to jeden z největších návěsů na dvou nápravách, ale především model BB 600 má spoustu stejně velkých konkurentů mezi českými, polskými a dalšími výrobci dopravní techniky, přesto si nachází cestu k stále většímu počtu zákazníků. Od svých přímých konkurentů se modely Big Body totiž značně liší.

Například modely BB 550 až BB 650 disponují rámem z tažených profilů o průřezu 300 x 100 mm. Nápravy od firem BPW či ADR mají nosníky 150 x 150 mm a odpovídaljící brzdové bubny. Všechny tyto hodnoty výrazně převyšují hodnoty u konkurentů. V dnešní době již spousta zákazníků ví, že nedostatečná velikost brzdového obložení znamená dodatečné náklady na renovaci brzd nejen na návěsu, ale také na traktoru. O tom, že výše zmíněné modely mají parabolické pružiny s nosností 24 tun, se není třeba ani zmiňovat. U Krampe je takové předimenzování bežné. Modely 700 a 750 mají pružiny dokonce na 32 tun. Všechny tyto prvky přispívají k velké spolehlivosti návěsů i při stále běžném přetěžování dopravní techniky v podmínkách ČR. Hydraulické podepření zadní nápravy při sklápění u modelů BB650 - BB750 je pak taková třešnička na dortu.

Za dlouhých 9 let se firmy Krampe a CRS Marketing staly synonymy pro spolehlivost a kvalitu. Jsme jediní zástupci firmy Krampe registrovaní na Ministerstvu dopravy ČR, výrobky Krampe máme schváleny státní zkušebnou v Praze-Řepích a jsme oprávněni vypisovat a vystavovat technické průkazy. Nejen díky tomu jsme nejúspěšnější prodejci Krampe v ČR.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás