Nákupní košík je prázdný

Rozvážíme vánoční dárky...

Středa 10.12.2014

Nebudeme se tu rozepisovat o každém stroji, to si necháme na samostatné zpravodajství, když stroje budou uvedeny do provozu. Na fotografiích je jen výčet ze strojů, které v prosinci přijely do ČR a nemalý počet jich ještě dorazí. Jisté je, že na jaře se bude na co dívat.

Letošní rok byl velice úspěšný na rozmetadla Annaburger HTS 20.04. Předposlední kousek v tomto roce přijel v pondělí. Byť se jedná o menší tandem, tak jeho parametry jsou stále luxusní a agregovat lze s traktory již od 140 koní, což je pro řadu zákazníků zajímavé.

Z fotografií je vidět, že konec roku patřil tridemům. Opět se potvrzuje, že u tridemů má výměnný systém stále větší smysl, protože nejsložitější a nejdražší část - podvozek - se kupuje pouze jednou a množství ušetřených peněz je obrovské. Oba dovezené tridemy jsou osazeny cisternou, menší 21 cbm s 18m aplikátorem, a větší má cisternu 24 cbm.

Zajímavostí jsou i druhé nástavby, první rozmetací nástavba na 33 tunový podvozek, ve standardu s tříválcovým rozmetacím ústrojím. A nástavba Schubmax je na tridemu také první v ČR. Oba stroje budeme pozorně sledovat hned od jejich prvního nasazení.

Třešničkou na dortu je pak první cisterna HTS 33.28 v ČR, tedy 24 cbm s čerpadlem Vogelsang. Na tento tridem jsme velmi zvědaví a věříme, že bude odvádět skvělou práci. U tohoto tridemu je jedna zajímavost. Objednán byl 1. října. Na Mikuláše už stál u zákazníka. 2 měsíce termín dodání u tridem cisterny, to si troufneme říci, že nemá asi nikdo (cisterna nebyla předvyrobena). Samozřejmě termín reálný pouze na konci sezony. I tento fakt rozhodl o Annaburgeru. Více k cisterně si řekneme hned jak vyjede...

V příštím týdnu se další zákazníci mohou těšit na předčasné vánoční dárky.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás