Nákupní košík je prázdný

Rozmetadlo Gustrower GDK 8000 o objemu 8 m3 se představí na výstavě Techagro

Neděle 11.03.2012

Inovace u firmy Gustrower

Krátce před podzimní výstavou Agritechnica v Německu pozměnila firma Gustrower označení svých rozmetadel. Nově se naše nové rozmetadlo jmenuje GDK 8000 (jednoduše přeloženo -rozmetadla z Gustrowa s řetězovým dopravníkem). U modelového typu 2012 došlo k nepatrným vylepšením na rozmetadlech, k dispozici jsou nové typy pneumatik, do výroby se dostal ve větší míře nový typ rozmetacího ústrojí H (rozhoz močoviny na 36 m).

Novinky v oblasti elektroniky

K základnímu počítači TJ 500 je možno zakoupit řešení pro ovládání z ISO-BUS terminálu nebo propojení počítače s ISO-BUS terminálem pomocí IMI responderu. Tato dvě řešení umožňují pomocí ISO-BUS terminálu zaznamenávat rozmetané dávky a data na daném poli a tato data přenést do kancelářského počítače.

Toto řešení umožňuje také zpracovat hnojnou mapu a pomocí USB sticku nebo karty přehrát data do ISO-BUS terminálu .Rozmetadlo Gustrower potom pracuje v systému dělených dávek přesně podle povelů zapsaných v hnojné mapě.

Počítač Matrix pro hnojení na souvratích a do klínu

Nová rozmetadla Gustrower je možno vybavit také novým počítačem Matrix od firmy TJ, který pracuje se softwarem Gustrower a umožňuje automatické vypínání rozmetadla na souvratích a také hnojení do klínu. Obsluha na poli objede s rozmetadlem pole a poté pracuje v automatickém režimu, kdy rozmetadlo rozpozná na souvratích kdy se má vypnout dávkování.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás