Nákupní košík je prázdný

První předvádění a test rozmetadla Gustrower na Gustrower Tour máme za sebou

Pátek 09.03.2012

Velký výkon i při odvozu hnojiva z farmy pomocí rozmetadla...

Osvěta, to je hlavní účel naší Gustrower Tour, kterou podnikáme každý rok u našich potencionálních zákazníků. Na vlasntí oči se mohou totiž přesvědčit o kvalitě práce, přesnosti a výkonu taženého rozmetadla Gustrower. Tentokrát jsme naše předváděcí rozmetadlo nevybavili nástavkami, takže má jen základní objem 7 m3. I přesto dosahovalo velice dobrých parametrů. Nastavený záběr byl 40 m. za dva dny zkoušení rozmetlo rozmetadlo GDK 7000 skoro 400 ha k plné spokojenosti farmářů.

I  zde se potvrdilo to co tvrdíme zákazníkům, že souprava traktoru o výkonu 130-150 k s rozmetadlem Gustrower, které je obuto do flotačních gum 650/60-30,5" má větší průchodnost po poli než lehké traktory s nesnými rozmetadly.

Druhou kapitolou je výkonnost. Rozmetadlo dosahuje velice dobrý výkon i přitom, když si dojíždí do podniku pro hnojivo.Jeden člověk a jedno rozmetadlo je schopno pohnojit podnik o výměře 3000 ha. Pokud bych dosahoval denní výkon za směnu 250 ha, pak při 24 hodinovém nasazení  jsme shcopen udělat 500 ha. Pokud je optimální agrotechnická lhůta u obilovin 10 dní, pak v těchto dnech jsme schopen při extrémním nasazení udělat 5000 ha, pokud budu hnojit jen 10 hodin denně pak udělám 2500 ha.

Tato rozmetadla jsou ale schopna házet také krystalický síran na záběr 12-14 m, dále pak vápno, dolomitické písky, masokostní moučku a další odpadní hnojiva.

Od pondělí  12.3.2012 je naše předváděcí rozmetadlo volné. Případní zájemci o ukázku se mohou přihlásit u naší firmy nebo u našich prodejců.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás