Nákupní košík je prázdný

První cisterna Annaburger HTS 20.K28 s čerpadlem se jeví v provozu velice dobře

Neděle 25.03.2012

Cisterna v akci

Je třeba říci, že společnost Rolnická a.s. Králíky provozuje dvě bioplynové stanice , které mají každá výkon 1 MW. V průběhu roku vyrobí hodně elektrické energie a také hodně fugátu, který chtějí využít jako hnojivo.

Proto je na jaře ideální hnojit s novou cisternou do porostu. Cisterna Annaburger HTS 20.K28 o objemu 15 m3 je vybavena moderní elektrohydraulikou na ovládání všech částí stroje, má řiditelnou a zvedatelnou nápravu, větší rozchod kol do kukuřice na 2250 mm a také možnost použití pneu 600/55-26,5" Michelin . Při nasávání se automaticky přepíná po dosažení plné nádrže čerpadlo do polohy míchání.

Při aplikaci může obsluha regulovat množství aplikované kejdy, které jde do dělících hlav EXO-Cu, pomocí tzv. by-pásu, který se ovládá pomocí šoupěte na pravé straně cisterny.

Ke komfortu jízdy přispívá hydraulicky odpružená oj a zvedatelná náprava, kde se automaticky zablokuje zadní řiditelná náprava. Ke komfortu jízdy přispívají také větší kola s ráfkem 26,5" s rozchodem do kukuřice.

Dosavadní zkušenosti zákazníka s naší novou cisternou jsou velice pozitivní. Cisterna pracuje bez problémů.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás