Nákupní košík je prázdný

Profi speciál na aplikaci kejdy Annaburger HTS 22.K27 o objemu 18 m3

Čtvrtek 09.02.2012

Nižší tlak na půdu, větší komfort, nižší spotřeba...

Již dva roky vyrábí firma Annaburger nový model cisteren série K, který má nižší výšku , je delší a má nižší těžiště. Firma Annaburger používá u těchto modelů nejrobustnější a největší hydropneumaticky odpružené nápravy BPW poslední generace s možností objednání verze do kukuřice na rozchod 2,25 m.  Robustní rám z tažených profilů umožňuje nasazení tříbodového nebo čtyřbodového závěsu a nasazení těch nejtěžších aplikátorů ,včetně zapravovačů kejdy do půdy.

Extra komfort ve všech směrech....

Hydropneumatické odpružení náprav s integrovanou zvedatelnou nápravou a řiditelnou nápravou má velice příznivý vliv na jízdní vlastnosti cisterny. Moderní pneu 750/60 R-30,5" - A-390 od Alliance  pomáhají k nízkému tlaku na půdu a k ještě lepším jízdním vlastnostem na vozovce.

   Na druhou stranu, k traktoru se cisterna připojuje jen dvěmi hadicemi, vše se ovládá pomocí elektrohydrauliky a ovládacího pultu. Každá funkce stroje má svou vlastní hydraulickou sekci, což zvyšuje spolehlivost tohoto systému. Pohodlí obsluhy je při 12-ti hodinové směně velice důležitý prvek efektivity a výkonnosti soupravy. Tato řada cisteren je k dispozici jak s vývěvou (model BR .27), tak i s čerpadlem Vogelsang (model BR.28).

K cisternám Annaburger dodává firma Annaburger široký program aplikátorů, včetně aplikátorů holandské firmy Bomech.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás