Nákupní košík je prázdný

Přívozná cisterna Annaburger HT 24.27 o objemu 21 m3 společnosti Sokolovská uhelná a.s.

Úterý 06.11.2012

Optimální poměr kvality, užitných vlastností a ceny

Jen málokterá firma v oboru zemědělské dopravní techniky má v praxi v ČR umístěno více přívozných cisteren než firma Annaburger s typem HT 24.27. Konstrukce cisterny je totiž velice povedená a jedinečná v detailech. laminátová nádrž, lehký, ale robustní rám, vzduchem odpružená přední náprava BPW a vzadu ve standardu osvětčená kloubová náprava Annaburger. Shrnuto a podtrženo, takovouto cisternu na trhu ,s těmito parametry, nedodává nikdo na trhu  v objemu 21 m3.

Nově dodaná cisterna byla dodána naším partnerem ,firmou Strom Sever. Zákazník, společnost Sokolovská uhelná a.s. bude tuto cisternu využívat k návozu kejdy pro bioplynovou stanici a k zásobování aplikační cisterny na poli. Tato společnost se pro značku Annaburger rozhodla po zralé úvaze a náročném výběrovém řízení, což nás velice těší.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás