Nákupní košík je prázdný

Příjezd tří návěsů Krampe do Čížkovic

Pondělí 29.07.2013

Návěsy Krampe jsou mezi českými farmáři populární především pro svou robustnost, kterou převyšují mnohem větší konkurenční návěsy, a pro svou jednoduchost a minimální počet součástí s potenciálem budoucí poruchy. Není tedy náhodou, že v České republice pracuje přes 150 vozů Krampe všech různých velikostí.

Model 550 je určen pro traktory kolem 120 koní, ale není výjimka, kdy jsou agregovány i se slabšími stroji. Jejich 5,5 m dlouhá korba má základní objem 19 m3, který lze nástavky zvýšit až na 26 m3. Vozy jsou standardně vybaveny BPW neřízenou nápravou s nosníkem 120 x 120 mm. Parabolické pružiny podvozku jsou dimenzovány na 24 tun, v případě objednání náběžné nápravy jsou použity 32-tunové pružiny. Vozy lze vybavit výškově stavitelnou ojí, která je odpružená přes gumový silentblok. Jeden vůz byl složen v Čížkovicích a může být okamžitě k dispozici případnému zájemci. Tento vůz je obut do pneumatik Michelin 560/60 R22,5. Druhý vůz byl osazen silničními pneumatikami a ihned odjížděl k zákazníkovi - soukromému zemědělci z jindřichohradecka.

Návěs Big Body 900 patří se svou devítimetrovou korbou k největším na trhu. Základní objem je 30 m3, s nástavky 80 cm vysokými se šplhá až na 47 m3. V základu je vůz vybaven náběžnou nápravou ADR. Tento vůz byl osazen radiálními pneumatikami Alliance 600/55 R26,5. Vůz putoval k zákazníkovi na jihozápadní Moravu.

Přejeme novým uživatelům mnoho spokojenosti s technikou Krampe.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás