Nákupní košík je prázdný

Přichází čas vápnění a tím i čas pro rozmetadla Gustrower

Pondělí 15.08.2011

Universální velkoplošné rozmetadlo na široké spektrum hnojiv

Přesně dávkovat vápno, dolomitický písek, masokostní mouřku a třeba síran, na druhou stranu minerální hnojiva, to nedokáže každé velkoplošné rozmetadlo. Firma Gustrower ze severu německa má s výrobou těchto velkoplošných rozmetadel již více jak 40-ti letou tradici. V letošním roce její rozmetadla slaví velký úspěch v Anglii, kde po letech vytlačují jednoho svého dánského konkurenta pomalu z trhu. Konstrukce řetězového dopravníku s vyspělou elektronikou a hydraulickým pohonem kotoučů je totiž jedinečná. Díky tomu jsou schopna rozmetadla dosahovat u různých materiálů na rozmetání vysoké přesnosti a vysokého výkonu.

Výbava šitá na míru zákazníka

Většina rozmetadel  Gustrower je ve standardu vybavena elektronickým dávkováním a počítačem LH Agro 500.Na přání ale již dnes dodáváme řešení pro ISO-Bus terminály, řešení variabilního hnojení systémem Precision Farming, digitální váhy, adaptéry na vápnění pomocí šneků nebo adaptér na posyp solí v zimě.

Máte -li vysoké nároky na universální velkoplošne rozmetadlo, potom jsete u nás správně.

Rádi vám předvedeme naše předváděcí rozmetadlo přímo na vaší farmě, stačí jen zavolat.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás