Nákupní košík je prázdný

Překládací vůz Güstrower GTU 25 ve speciální barvě

Pondělí 22.07.2013

Překládací vozy Güstrower se začínají pomalu rozmáhat u službařů i podniků v České republice. Dvounápravový model GTU 25 je nejrozšířenější ze všech vozů Güstrower v ČR. Má objem 25 m3 a ve standardu je vybaven pneumatikami s průměrem ráfku 30,5 palce. Zde si zákazník ještě připlatil za radiální provedení, konkrétně Alliance 650/65 R30,5. Vůz je vybaven náběžnou Boogie nápravou, má hydraulicky odpruženou oj, hydraulicky ovládaný výpad ze šneku, světlo na překládacím místě a s traktorem je spojen přes pánev K80.

Majitelem nového vozu je společnost ZZN Polabí, a.s., která si přála vůz dodat v barvě podobné traktorům New Holland. Dodávka vozů v jakékoliv barvě nepředstavuje problém pro žádného z našich dodavatelů a tak se od minulého týdne pohybuje v okolí Nymburka a Poděbrad modře sladěná souprava. Včera se vůz pohyboval u dvou mlátiček New Holland CX 8080 a sklízenou řepku přesypával do dvou nákladních automobilů. Zde se plně ukázel přínos překládacího vozu, protože v některém případě nákladní auta vůbec nemusela komplikovaně zajíždět do pole a mlátičky stále mohly vysýpat za jízdy. Nutno říci, že dva kombajny v řepce při běžném výnosu nepředstavují pro překládací vůz velkou výzvu.

Stále více zákazníků si uvědomuje, že schopnost využít plný potenciál sklízecí mlátičky je zásadní nejen pro její rychlou finanční návratnost, ale také pro co nejhladší průběh sklizně. Při nevyzpytatelnosti počasí v posledních letech je překládací vůz i pojistka pro případ, kdyby při sklizni nastala tzv. mokrá varianta. Překládací vozy dokáží významně zvýšit výkonnost mlátiček, snížit jejich spotřebu a umožňují výrazně omezit zhutnění půdy.

Přejeme společnosti ZZN Polabí, a.s. mnoho spokojenosti s překládacím vozem Güstrower.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás