Nákupní košík je prázdný

Překládací vůz Annaburger FieldLiner HTS 29.06 nejen na silážní kukuřici

Čtvrtek 29.11.2012

Překládací vůz nejen na silážní kukuřici.....

Návěs se zvedací korbou byl původně vyvinut pro sklizeň silážní kukuřice a travních senáží, kdy zákazník chce oddělit polní a silniční dopravu. Postupem času vyzkoušeli první zákazníci vůz také na dřevní štěpce a také při překládání cukrovky, respektive při vyklápění na velké hromady na kraji pole. Právě zde bude v řadě podniků u nás zájem o koncept FieldLiner.

První vůz pracuje již řadu let v Dánsku u jednoho podniku služeb. Na základě zkušeností tohoto podniku byla vylepšena řada věcí na voze včetně čelní stěny, která se přitlačí k řetězovému dopravníku na začátku. Podnik služebb v Dánsku používá bunkrovou řazačku, od které odváží překládací vůz Annaburger senáže na kraj pole, kde stojí většinou velké návěsy nebo kamionové návěsy.

Profi nasazení u firmy KTB Agrar

Tato poněkud netypická zemědělská firma provozuje vedle zemědělství a potravinářského průmyslu také několik bioplynových stanic s výkonem minimálně 16 MW (stav jaro 2012). Firma v průběhu roku získlala podíl na dalších výrobcích bioplynou , většinou ve východní části Německa. Firma KTG Agrar pracuje na více jak 35 000 ha zemědělské půdy.

Před dvěma lety zakoupila první FieldLiner následovala koupě druhého vozu do linky a nyní vlastní celkem tři stroje s překládáním. Jejich linka na sklizeň silážní kukuřice pracuje 3 měsíce , prakticky 24 hodin /den.

Překládací vozy firmy Annaburger se jí velice osvědčily, protože přeprava na delší vzdálenosti pomocí nákladních automobilů je nutností a ekonomickou záležitostí.

V průběhu mimo sezony je možno překládací vozy použít také na plnění příjmových zásobníků bioplynových stanic. Pro firmu Seyda Land s 10 000 ha a 6 bioplynovými stanicemi vzniká nyní varianta vozu, který bude mít na konci příčný gumový dopravník pro plnění boxů v stísněných podmínkách  bioplynové stanice.

Koncept překládacího vozu Annaburger  - FieldLiner si najde řadu nových zákazníků z řada majitelů bioplynových stanic.

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás