Nákupní košík je prázdný

Překládací vůz Annaburger Fieldliner HTS 29.04 v praxi

Pondělí 15.08.2011

 

Ideální pro logistiku odvozu siláží na větší vzdálenosti

Od prvního představení nového překládacího vozu Annaburger Fieldliner neuběhl ani rok .Firma Annaburger vylepšila vozy v průběhu jara o výklopnou čelní stěnu, která je potřebná především u silážní kukuřice. Využila zkušeností prvního zákazníka na tento stroj z Dánska a na základě těchto zkušeností vůz vylepšila. V současné době se Fieldliner předvádí u podniků služeb v Německu. z jednoho takového předvádění jsou i naše fotografie.

Díky masivnímu rozvoji bioplynových stanic v Německu a také díky tomu, že někteří investoři postavili bioplynovou stanici v místech, kde nemají šanci získat hmotu pro plnění této stanice, se rozrůstá v Německu dovoz silážní kukuřice i siláže z kraje pole pomocí automobilních souprav na delší vzdálenosti.

Právě na tento trend reaguje firma Annaburger  při uvádění svého překládacího vozu Fieldliner HTS 29.06 na trh. vůz o objemu 60 m3 je možno použít jednak jako jednoúčelový senážní vůz , na druhou stranu jako překládací vůz. Dobře obutý návěs neutlačuje půdu (ani louku) ,nákladní automobily se silničními pneumatikami  mají nižší spotřebu na silnici a vyšší konstrukční rychlost.

Trend v oblasti dělené dopravy na poli a na silnici může v budoucnosti pokračovat z oboru sklizně cukrovky a obilí také do oblasti sklizně pícnin.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás