Nákupní košík je prázdný

Překládací vozy Güstrower GTU 25 zvyšují výkonnost velkoplošných rozmetadel minerálních hnojiv o 50%

Pátek 16.11.2012

Překládací vozy Güstrower GTU 25 - ideální na obilí, kukuřici i hnojiva

Velkou výhodou překládacích vozů Güstrower v oblasti překládání minerálních hnojiv na kraji pole do velkoplošných rozmetadel je jejich rychlé a bezproblémové čištění, možnost volby otáček na kardanu mezi 540 - 1000 ot/min, velký dosah "komínu" až do rozmetadla a také velice dobré zpracování v oblasti povrchové úpravy.

Od roku 2010 jsou všechna rozmetadla a překládací vozy vybaveny koncovkami hydraulických hadic z nerezu. Barevné zpracování se v poslední době výrazně zlepšilo díky uvedení do provozu nové lakovny v závodě firmy Gustrower.

Překládací vozy GTU 25 o objemu korby 25 -28 m3 jsou ve standardu vybaveny velkými koly 650/65-30,5", které mají malý tahový odpor a na poli málo utlačují půdu. Koncept vozu je velice jednoduchý, nenáročný na údržbu a provoz.

V letošním roce měla naše firma k dispozici předváděcí vůz GTU 25 se všemi adaptéry ,včetně toho na plnění rozmetadel a secích strojů. První ohlasy našich zákazníků jsou velice pozitivní.

Pokud si budete chtít na jaře pronajmout náš překládací vůz GTU 25, kontaktujte prosím naše oddělení pronájmu - CRS-RENT.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás