Nákupní košík je prázdný

Odvoz silážní kukuřice na bioplynovou stanici ve velkém stylu

Čtvrtek 29.12.2011

Spolupráce při odvozu silážní kukuřice

Každému, kdo sleduje problematiku bioplynových stanic je jasné, že samotný provozovatel sám nemá šanci zvládnout sklizeň silážní kukuřice sám. Jednak na to nemá dostatek finančních prostředků a také dostatek odvozných prostředků. Proto se jeví velice dobře způsob, který praktikují na BPS ve Švábenicích již několik sezón, a to spolupráce s několika partnery, většinou menšími službaři, kteří využívají dopravní techniku Annaburger.

Staří známí.....

Na fotografiích kolegy Michaela Málka se sešlo hned několik našich stálých zákazníků, jako je službař pam Metál s vozem Schubfix HTS 22.18,  z Vlčnova přijely dva návěsy od pana Tykala (HTS 22.14 a HTS 22.79),  s novým JCB Fastracem a třínápravovým výměnným systémem Annaburger HTS 29.79 dorazil od Velkého Meziříčí službař pan Zezula.

Domácí farmu Burešových reprezentoval výměnný systém HTS 22.79 s nástavbou s výtlačným čelem Schubmax.

Díky výkonné sklizňové a dopravní technice je možno rychle a kvalitně uložit energeticky "nadupaný materiál "do silážního žlabu bez přístupu vzduchu . Jakékoliv zpoždění se totiž projevuje ve snížení obsahu energie, a tím i v nižším profitu za výrobu elektrické energie.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás